BAC Matematică 2017 - 2018 - variante rezolvate, modele, subiecte, culegeri, simulări - Examenul de admitere la toate facultatile, din 2014. Ecaterina Andronescu, pentru Gândul: "Am discutat la partid, toată lumea a fost de acord"

Examenul de admitere la toate facultatile, din 2014. Ecaterina Andronescu, pentru Gândul: "Am discutat la partid, toată lumea a fost de acord"

Conducerea PSD a discutat în şedinţa de luni a Biroului Permanent Naţional despre modificarea legii educaţiei, în sensul reintroducerii examenului de admitere pentru faculte şi modificarea sistemului de admitere în liceu. Fostul ministru al Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat pentru gândul că modificarea legii îşi va produce efectele începând din 2014, când toate facultăţile, de stat sau private, vor trebui să reintroducă examenul de admitere pentru facultate. Potrivit, senatorului PSD, premierul Ponta nu s-a împotrivit unei asemenea propuneri, toţi cei din conducerea PSD fiind de acord cu reintroducerea acestui sistem de admitere pentru bacalaureat. Şi vicepremierul Liviu Dragnea s-a pronunţat pentru reintroducerea examenului de admitere la liceu şi bacalaureat.

 

Citeste mai mult

Add comment


Security code
Refresh

Meditatii Matematica Ploiesti || MateInfo.ro